Популярна українська акторка заявила, що пішла б на фронт, але...

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Саліванчук порівняла себе із героїнею, яку зіграла
Фото: Інстаграм Анни Саліванчук

Артистка розповіла причину, чому вона не пішла б на передову

Популярна українська акторка Анна Саліванчук, яка опанувала нову професію та показала свій диплом висловилася стосовно того, чи могла бвона піти на передову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що Анна Саліванчук нещодавно знялася у драматичній історії “Лікарка за покликанням". Зауважимо, що стрічка розповідає про перші 50 днів життя лікарні “Охматдит” після широкомасштабного вторгнення росіян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За сюжетом, головна героїня Анни - бізнесвумен Ганна. У жінки внаслідок війни нічого не лишилося, адже її дім зруйнувала російська ракета. Тепер, у час війни вона живе у лікарні і працює на кухні. Відтак, у своєму інтерв’ю для видання KP.ua Анна подумала на тему того, чи могла б вона у приватному житті бути такою як її героїня.

Я багато чого вмію робити і не боюся ніякої роботи. Знаю, що без грошей не залишуся. Я не виїжджала з країни увесь цей час, але якби довелося, могла б працювати візажистом, перукаркою, манікюрницею, кухаркою, в ресторані готувати, вчителем акторської майстерності, вокалу, танців… У мене навичок дуже багато. Зараз я ще й дипломований сімейний психолог. Кілька тижнів тому закінчила Інститут післядипломної освіти КНУ ім. Т. Шевченка. Я не розгублюся в будь-якій ситуації. Завжди знайду собі роботу і зможу прогодувати своїх дітей. Вважаю себе досить сильною жінкою, яка насправді не хоче бути сильною. А це якраз про наших військових дівчат. Якби у мене не було дітей, я б, напевно, вже була на фронті. Мені здається, я б могла піти воювати, я б хотіла цього. Але я відповідальна за своїх маленьких синів. До того ж мені дуже хочеться показати глядачеві наших українських героїнь, які борються за нашу з вами перемогу. Мені здається, у мене б це вийшло добре
- зізналася артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо,раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук вразила своїм перевтіленням у загадкову артистку. Зірка показалася у образі Клавдії Петрівни.