"Діти страждають": Анна Саліванчук майже рік приховувала розлучення з депутатом

Новини шоубізнесу
726
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Саліванчук
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna/

Акторка зізналася, що усі чутки були правдою, адже після 8 років шлюбу вона розійшлася з чоловіком

Зірка українського кіно та театру Анна Саліванчук, яка за 17 років зовсім не змінилася , вперше відверто заговорила про розрив стосунків з чоловіком. Акторка зізналася, що після 8 років шлюбного життя, вони з народним депутатом Олександром Божком розлучилися. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Новинами про зміни в особистому житті акторка ділитися з публікою не поспішала. За словами Анни, їй знадобилося багато часу, аби відпустити усі проблеми та наважитися заговорити про розлучення. Тому тільки днями стало відомо, що їх шлюб з Олександром офіційно завершився ще у травні 2023 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це Анна Саліванчук розповіла у себе на сторінці в Instagram . Зірка серіалів “Свати” та “Одного разу під Полтавою” зізналася, що вони з чоловіком намагалися все владнати та зберегти стосунки. Проте з часом вони зрозуміли, що це тільки гірше відображалося на їх дітях, тому вони вирішили поставити крапку.

В мене купу повідомлень з цього приводу, але вибачте, я не відповідала, бо боліло. Мій дивний стан, сльози, сміх, подорожі, спорт — це все була робота над собою, щоб знову віднайти себе, себе справжню. 18.05.2023 я розлучилась. Ще деякий час ми намагались врятувати сімʼю заради дітей, але марно. На жаль, діти страждають в першу чергу, якщо їхні батьки нещасливі. Тому так, я вільна. Просто порадійте за мене, що я йду далі і цю книжку я дочитала до кінця,
— зізналася Анна Саліванчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Саліванчук вразила зізнанням щодо власної кар’єри . Виявилося, що раніше акторка одночасно працювала в сексі телефоном та на релігійному каналі.