Джастін Бібер зник через причетність до скандалу з P. Diddy

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джастін Бібер занепокоєний, що знову спливли деякі відомості про нього
Фото: Інстаграм Джастіна Бібера

Рідних Джастіна дуже непокоїть його стан

Знаменитий канадський співак Джастін Бібер досить сильно засмутився через арешт та скандал, який стався з репером P. Diddy. Проте, річ не у звинуваченнях, які висувають P. Diddy. Як виявилося, Бібер тривожиться, що тепер його минуле через репера обговорює весь світ.

Про це написало авторитетне видання Page Six. Зокрема, відомо, що Бібера непокоять відео, які гуляють мережею через скандал з P. Diddy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зазначити, що джерело з музичної індустрії дало свій коментар стосовно поведінки селебритіс. Наразі відомо, що Бібер вже не спілкується зі своїми колишніми друзями. Він повністю сконцентрований на своєму синові.

Джастін зробив якесь справді божевільне діло, він відштовхнув людей навколо себе. Він їм не довіряє,
- зазначив інсайдер.

До речі, Бібер познайомився з P. Diddy, коли йому було 15. Музичного продюсера звинувачують у рекеті, сексуальному насиллі, сутенерстві. Мережею шириться теорія, що Джастін став однією з жертв P. Diddy. 

Він проведе 48 годин із P. Diddy. Ми не можемо розголошувати, де ми проводимо час і що ми робимо. Але це безумовно мрія 15-річної дівчини… наступні 48 годин він буде зі мною, і ми зійдемо з розуму,
— заявляв тоді музичний продюсер.

Зауважимо, що сім’я Бібера дуже стурбована ситуацією, так як вони до кінцяне розуміють, чи було насилля над Джастіном. Ці питання залишаються актуальними не зважаючи на те, що в ті роки поруч з Бібером завжди був його менеджер Скутер Браун.

Я думав, що одного разу він ляже спати, і в його організмі буде стільки лайна, що він не прокинеться наступного ранку. Був час, коли я лягав спати і думав, що Джастін втече від мене. Бо в нього було достатньо грошей для цього,
- зізнався Браун.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джастін Бібер заявив, що мав проблеми з наркотиками. Знаменитість зізнався, що допомогло йому почати нове життя.