Відомі продюсери "Мультитреку" планують запросити на своє шоу зрадників Лободу та Винника: "Покажемо все, як є"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олег Винник та Світлана Лобода, фото
Шоуранери пояснили, чому запросили б скандальних зірок до свого проєкту. Фото: соцмережі зірок

Владислав Булава і Євген Тріплов хочуть поспілкуватись з одіозними артистами

Поки Олег Винник намагається будь-якими способами повернути колишню популярність, імениті продюсери "Мультитреку" мріють побачити його на своєму шоу. А ще Владислав Булава і Євген Тріплов хочуть, аби до них завітала Лобода, яка попри війну в Україні продовжує співати російською. Детальніше про це читайте на Хочу!

Олег Винник та Світлана Лобода вже давно втратили свою успішну репутацію в Україні. Перший кілька років ховався в Німеччині та мовчав про війну, а друга досі не може відмовитись від російської мови. Однак попри таку одіозну поведінку вони ще мають своїх прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нещодавно Владислав Булава і Євген Тріплов, які є продюсерами шоу "Мультитрек", заявили, що були б раді, якби в їхньому проєкті знялись Олег Винник чи Світлана Лобода. Причому їхня мета полягає не в тому, щоб здобути максимум переглядів, а в тому, щоб показати цих людей справжніми та розкрити їхні істинні обличчя для аудиторії.

Ба більше, Булава і Тріплов вважають, що за таке рішення їх не повинні засуджувати:

А чим воно буде прилітати? Ми незалежні. У нас справжній проєкт. Ми покажемо все, як є. Поговорити, розібратися, в чому справа, чого тебе хейтять. Можливо, ми покажемо все так, що після цього взагалі їх не будуть слухати. Головне, щоб це було по-чесному.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Світлана Білоножко пояснила, що має зробити Олег Винник, щоб повернутися на сцену. Народна артистка України висловила своє глибоке переконання стосовно скандального повернення співака.