Не змогли відмовитися від "язика": 5 українських селебритіс, які послуговуються російською мовою

Новини шоубізнесу
878
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ксенія Міішина
Фото: instagram.com/misha.k.ua

Дехто із представлених зірок взагалі спілкується виключно російською

Починаючи із широкомасштабного вторгнення, можна сказати, що українізація стала не просто модним явищем, а невіддільною частиною формування сучасної культури та гартуванням духу нації. Лідери думок, які раніше говорили почасти російською масово переходили на українську.

Проте, на третій рік війни з рф можна констатувати, що дехто із селебритіс зупинився у своїй радикальності та почав дещо відкочуватися до того, з чого все розпочиналося. Тож видання Oboz.ua пропонуємо вам розглянути, хто з українських знаменитостей, дозволяє собі послуговуватися російською у публічному просторі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спартак Суббота

Популярний блогер, який називає себе психологом, у своєму новому проекті “Самое время” говорить лише російською мовою. Відомий блогер Богдан Беспалов не здивований такій поведінці Спартака, адже він і так розумів, що медійник працює перш за все на себе.

Ксенія Мішина

Варто відзначити, що акторка та телеведуча весь час спілкувалася виключно українською мовою. Проте, зовсім нещодавно вона взяла участь у подкасті свого імовірного нового обранця, в якому перейшла на російську. За це їй дуже жорстко критикували фоловери. До речі, символічним є те, що Ксенія є ведучою проєкту, який називається “Я люблю Україну”.

Олег Кензов

Відомий артист на початку вторгнення все ж українізувався. Він випускав пісні державною мовою, проте це тривало це недовго. Через певний час Олег покинув Україну і поки що не повернувся. Наразі він продовжує співати російською.

Світлана Лобода

На початку війни Світлана заявила, що співатиме українською, російською та англійською. Можна сказати, що співачка була чесна зі своїми фоловерами відразу.

Анастасія Приходько

Артистка у публічному просторі майже завжди спілкується українською, проте інколи у її сторіс потрапляють російськомовні тексти чи ролики. Вочевидь, такі “збої” можна пояснити прагненням до більшого охоплення своїх постів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Софія Ротару зробила неоднозначний пост у річницю смерті своєї матері. Вона заговорила зі своєю аудиторією російською мовою.