Продюсер Євген Тріплов розповів, чи спілкується з Wellboy після скандалу: "Не знаю, як можна працювати з такою людиною" (ВІДЕО)

Музика
2 347
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євген Тріплов і Вельбой, фото
Фото: соцмережі

Дізнайтеся, кому насправді завдячує своїм успіхом Wellboy

Чи не весь 2023 рік Мережа з попкорном в роті спостерігала за перипетіями між Wellboy та лейблом PAPA music. У квітні минулого року артист з гучним скандалом пішов з проєкту , а кілька місяців назад повернувся назад . Відомий виконавець і продюсер Євген Тріплов пригадав про цю сварку та розповів, чи підтримує стосунки Wellboy.

Українцям Євген Тріплов відомий участю у дуеті “Бамбинтон” і піснею “Зая”. Мало хто знає, але цей трек мав успіх далеко за межами нашої країни. Свого часу дует був суперпопулярним у Китаї. Артисти навіть випустили пісню китайською і мали їхати у великий тур східною країною, однак не склалося через початок коронавірусу. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пізніше Євген Тріплов зосередився на продюсерській справі, а зокрема почав активну роботу з проєктом Wellboy. У новому шоу “Муз_Тренд” продюсер пригадав , як створювався Wellboy.

Разом із Юрою (прим ред., — Юрієм Бардашем) ми зробили цей проєкт і пісню “Гуси”. Грошей не було, щоб це запустити, і Юра ходив до всіх – до MONATIK, до Ірини Горової, до Вані Клименка, до Тіни Кароль і казав: “Дивіться, ось є суперхіт, є крутий чувак”, на що всі відповідали: “Він же не вимовляє деякі літери та взагалі це дивна якась штука”. Потім якимось чином він знайшов спільну мову з Олексієм, власником лейблу PAPA music і ми почали співпрацювати. Я ж собі займався написанням пісень, зйомками відео, і мені було класно,
— розповів Євген.

Також Тріплов натякнув на те, що до запуску музичного проєкту Wellboy була причетна Тіна Кароль:

Я не знаю як, чесно кажучи, вона була дотична. Треба питати у Юрца. Тому що ми зустрічалися з Тіною, і вона точно якось на перших порах допомогла. Але як саме — я не знаю.

Євген Тріплов також зауважив, що перші пісні Wellboy, які стали суперхітами, були написані саме ним. А згодом сам Wellboy вирішив покинути лейбл і команду, яка працювала з ним від початку. Однак потім повернувся назад. 

Потім з лейблу пішов я. Це не образа. Просто я не знаю, як можна співпрацювати з такою людиною. Мені це більше не цікаво. Я знав, що не пропаду. І саме в той момент, коли я прийняв таке рішення, ми списалися з моїм другом, моїм партнером Владом, з яким тепер робимо “Мультитрек”. І якщо чесно, я дуже щасливий, тому що це реально мій двіж”,
— розповів продюсер. 

Нові пісні співака Євген Тріплов не вважає вдалими — в них, за словами продюсера, артист втратив свою фішку і глибину. Спілкування музикантів нараз на паузі, хоча Тріплов запевняє — образи на Wellboy він не тримає: 

Я з ним більше не контактував. У нього є мій номер телефону – які проблеми?
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Wellboy розповів, як познайомив дівчину зі своєю мамою. Сталося це на одному з концертів, де виступав Wellboy.