Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як допомагає країні у владних колах

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тарас Тополя розповів, на якій посаді перебуває
Фото: Інстаграм Тараса Тополі

Артист також розповів, що не розмірковував на рахунок того, чи погоджуватися на важливу посаду

Знаменитий український співак, соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який розповів, як переходив з російської на українську, заговорив про політичні амбіції. До речі, цікавим є те, що селебритіс вже насправді працює на Офіс Президента.

Отож, у своєму інтерв’ю блогерці Аліні Шаманській Тарас відверто розповів, чим саме займається. Як виявилося, після повернення Тополі з передової, депутат Олександр Санченко запропонував йому стати речником Ради з молодіжних питань при Президентові України. Тепер Тополя обіймає цю посаду вже більше року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співак зізнався, що у компетенцію цієї ради входить виявлення проблем української молоді та їх вирішеня. Артист також розповів, що не розмірковував на рахунок того, чи погоджуватися на цю посаду.

Один з моїх напрямків — це молодіжне будівництво. У мене є нав’язлива ідея, щоб в Україні запрацювало законодавство щодо кооперативів. Щоб була змога в молодих людей, які мають енергію, сили та бажання, об’єднуватися у кооперативи і спільно будувати те, що вони хочуть.
— сказав співак.
Тарас Тополя розповів, на якій посаді перебуває
Інстаграм Тараса Тополі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя розкритикував Галкіна та Пугачову. Артист розповів, як ставиться до росіян, які підтримують зараз Україну.