"Тоді ще співака Kishe не було": Андрій Кіше розповів, як їздив на заробітки до Лівану

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Кіше розповів, скільки йому вдавалося заробляти у Лівані
Фото: Інстаграм Андрія Кіше

Артист розповів чим саме займався на Батьківщині свого батька

Кожен має свій шлях, а кожна людина, яка стала відомою, часто-густо дуже тяжко торувала стежину до свого визнання. Безумовно, це стосується і українських знаменитостей.

Зокрема, співак Андрій Кіше працював на посаді бармена у Лівані. До речі, його тато родом саме з цієї країни. Про це артист розповів у новому епізоді кулінарного проєкту “Вогняний Фешак”. Разом з автором шоу Євгеном Фешаком Андрій готував традиційну грузинську страву чахохбілі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Кіше розповів, що саме занесло його наприкінці 90-х до Лівану. За словами артиста, у ті часи він не замислювався про кар'єру. Хлопець вирушив за кордон, де прожив чотири роки.

Це був 1997 чи 1998 роки. Працював там чотири роки. Аж по 2001 рік. Тоді ще співака Kishe не було. Я був барменом. Поїхав заробити грошей. У мене була зарплата 600 доларів у місяць і стільки ж мав чайових. 1200 доларів у лихі 90-ті!
- пригадав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Вадим Олійник розповів, чи став би Володимир Дантес популярним, якби не шлюб з Надею Дорофєєвою. Співак пригадав початок кар'єри свого колеги.