Анна Трінчер встановила рекорд України: що такого зробила 23-річна співачка на очах прихильників

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер становила рекорд України з медитації - чим він такий осоюбливий
Анна Трінчер. Фото: facebook.com/trincherofficial

Артистка несподівано зібрала рекордну кількість людей заради спільної медитації

24 жовтня в одному зі столичних ТРЦ відбулася визначна подія — популярна українська співачка Анна Трінчер, яка примирилася з ексчоловіком, презентувала свій новий проєкт, присвячений практикам медитації. Головною подією заходу стало встановлення нового рекорду України з наймасовішої медитації, участь у якій взяли понад 500 осіб.

Медитації від Анни Трінчер були анонсовані нещодавно, але вже викликали значний резонанс в українському інфопросторі. Мета проєкту — навчити людей основам медитації та допомогти кожному знайти внутрішній спокій у сучасному світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Продюсером проєкту стала оранжева блогерка Аніта Соловей, яка пережила інсульт у прямому ефірі. Простір для медитацій у ТРЦ став першим публічним заходом цього проєкту, і він одразу зібрав велику кількість учасників.

Для мене цей проєкт — це не просто медитації, а можливість допомогти людям відчути внутрішню гармонію та стабільність у наш час. Я дуже рада, що так багато людей відгукнулися і приєдналися до цієї події. Це лише початок, і я впевнена, що медитація стане частиною життя багатьох українців,
— зазначила Анна Трінчер під час заходу.

Представники Книги рекордів України вже офіційно зафіксували подію як наймасовішу медитацію в країні. Окрім зареєстрованих учасників, навколо простору зібралася велика кількість відвідувачів, зацікавлених долучитися до практики та дізнатися більше про методики медитації від Анни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анну Трінчер обікрали за кордоном. При цьому лодій навіть не приховував власне місцеперебування.