Топова українська блогерка пережила інсульт у прямому ефірі - вона частково втратила зір, є ураження мозку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 255
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Аніта Соловей, фото
Фото: business.diia.gov.ua

Дівчина не нервувала і не була втомлена, більш того - вона не курить і не вживає алкоголь

Місяць тому зникла з мережі оранжева блогерка Аніта Соловей. Її подруги Diana Gloster, Анна Трінчер та Анастасія Скальницька у своїх Instagram писали, що вона потрапила до лікарні, однак — без деталей.

Та напередодні нарешті стало відомо, що ж сталося з дівчиною і куди вона зникла на такий тривалий термін. Деталями з Хочу! поділилися у пресслужбі Аніти. Деяка інформація про її нинішній стан також з’явилася у соцмережах самої блогерки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Днями Аніта Соловей нарешті вийшла на зв’язок і прокоментувала свій стан. Як з’ясувалося, у дівчини стався ішемічний інсульт прямо під час вебінару. Її терміново госпіталізували.

Аніту Луценко забирають медики на ношах, фото
Аніту Луценко забрала швидка. Фото: пресслужба блогерки

Зараз у блогерки частково відсутній зір.

Сталось те, що 33 дні тому, 20 лютого, я записала вам кружечок, що я була на мейку, після цього у мене був вебінар. Я записувала свій вебінар по блогінгу і під час цього нього у мене стався ішемічний інсульт. Прям в процесі, коли я знімала. Я не нервувала, я не була втомлена,
розповідає Аніта Соловей у приватному телеграм-каналі.

Наразі в Аніти частково відсутній зір. Дівчина зізнається, що з правого боку майже нічого не бачить. Та, на щастя, вся права сторона тіла нормально функціонує, адже при інсульті буває так, що один бік “віднімає” повністю.

Аніта Соловей у лікарні, фото
Скриншот з instagram.com/anita_solovei/

Оранжева блогерка додає, що не курить і не вживає алкоголь. Каже, завдяки тому, що вона веде правильний спосіб життя, наслідки інсульту виявились некритичними.

На сьогодні вона потроху повертається в інфополе, адже саме це їй порадили зробити лікарі — задля уникнення депресії:

Чому я повертаюсь зараз? Тому що це прописано лікарями, вони сказали мені зараз повертатись до роботи, бо є великий ризик депресії через те, що дуже змінилось життя, і ці усвідомлення можуть накривати, плюс є ураження мозку. По-друге, це тренує мозок. Я довго наважувалась, бо це не легко. Я не можу робити сторіз, як раніше, бо я не бачу так добре, як раніше. Мені інколи важко сфокусуватися, але я вирішила, що повертаюся,
— розповіла своїм підписникам Аніта Соловей.

Лікарі дають обнадійливі прогнози: є шанси, що через пів року — рік зір може відновитися. Зараз блогерка сподівається на краще, а ще — на підтримку своїх шанувальників у цій непростій боротьбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що у Кейт Міддлтон виявили рак . Принцеса Уельська довго ховалася від публіки й затягувала з оголошенням діагнозу, і напередодні стало відомо, чому.