Ні в чому собі не відмовляють. Експрокурор та колишня працівниця ДБР влаштували кількаденне весільне гуляння для львівського бомонду (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

LVIV.MEDIA Раніше стало відомо, скільки Остапчуку коштувало весілля з Полтавською в приватному РАЦСі. Та повірте, це взагалі нічого на фоні того, яку пишну гулянку влаштували собі Ростислав Ільніцький та Роксолана Москва у Львові. Нас не беруть завидки, що ми не опинилися в списку запрошених, просто задаємося питанням доречності такого розмаху у розпал війни.

Впродовж двох днів, 7-8 жовтня, у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, неподалік Львова, своє весілля гуляли Ростислав Ільницький та Роксолана Москва. Серед запрошених - прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати. Загалом - 300 гостей у перший день та 500 - у другий. Про це пише LVIV.MEDIA.

Фото: lviv.media
Фото: lviv.media

Кілька слів про молодят

31-річний Ростислав Ільницький - колишній прокурор. Був заступником прокурора у Радехові у 2019 році, після цього планував стати головним прокурором Херсонської області, але не склалося. Відомо, що кілька місяців тому Ільницький звільнився за власним бажанням з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва. Ким і де він зараз працює - наразі невідомо.

Наречена - 27-річна Роксолана Москва , колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Її звільнили із бюро у березні 2022 року, однак згодом вона через суд вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тис. грн за вимушений прогул. Проте зараз ДБР оскаржує це у Верховному суді. Крім того, вона є донькою відомої львівської адвокатки та бізнеследі Богдани Москви та родичка колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби.

Фото: lviv.media
Фото: lviv.media
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що, власне, по весіллю

Святкування тривало 2 дні та коштувало  явно немалі гроші. У перший день на весіллі гуляло понад 300 гостей. Розважали подружжя та гостей Олександр Пономарьов, Оля Полякова (яка, до речі, бере від 25 тис. доларів за корпоратив) та гурт “Дзвони сонця”, а ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Й куди ж без святкового торта? Він був двометровий і, за попередніми оцінками кондитерів, вартував близько 100 тис. грн.

Наречена оприлюднила відео з першого дня свого весілля у соцмережах, щоб підписники оцінили усю помпезність свята. І не тільки свята - наречена також "засвітила" діамантовий браслет Bvlgari Serpenti вартістю 34 тис. доларів та сережки Van Cleef - за 31,5 тис. доларів. Але потім оговталася та вирішила все ж зробити свої акаунти приватними.

Другого дня було запрошено 500 осіб, які веселилися під виступ Дзідзьо (він обійшовся парі дешевше, ніж Королева ночі - всього лиш 12 тисяч доларів). Святкування було оформлене в українському стилі: молода замість білої вдягла вишивану сукню, а молодий переодягнувся в вишиванку.

ОНОВЛЕНО. Як бачимо, буквально через день авторка скандального відео поскаржилася на те, що її контент вкрали, тож YouTube благополучно заблокував відео із дводенної пишної гулянки у Львові.

Ні в чому собі не відмовляють. Експрокурор та колишня працівниця ДБР влаштували кількаденне весільне гуляння для львівського бомонду (ФОТО) - фото №3

Оце так компанія, або Хто гуляв на весіллі

У списку гостей, який в Instagram Stories опублікувала Роксолана Москва, можна помітити:

  • депутатів Львівської міської ради Юрія Ломагу та Олексія Різника

  • екскерівника управління з організованою злочинністю МВС України у Львівській області Василь Телиця

  • працівника київської прокуратури Святослава Мазурика, який погорів на хабарі у 100 тис. доларів

  • колишнього податківця Сергія Малькова, матір якого є основною фігуранткою у справі про крадіжку львівського комунального майна, відомої як “Афера століття”. До речі, сам чоловік був звільнений з ДФС після розголосу історії з купівлею Maserati (але поновився на посаді)

  • доньку Григорія Козловського Софію Максимець

  • відомих бізнесменів і кандидатів в депутати Олега Лакіша, який від ЄС спробував стати депутатом у Кам’янці-Бузькій, та Романа Побурко, який намагався зайти у Львівську міську раду від “Варти” та ін.

Фото: lviv.media
Фото: lviv.media
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що учасник Kalush Orchestra зіграв весілля в українському стилі. Показуємо перші кадри - тут .

Фото: lviv.media