Виступ білоруської оперної співачки на фронті насмішив Мережу (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Білоруська співачка Маргарита Левчук, яка відкрито підтримує Україну, вирушила до захисників, щоб розважити їх імпровізованим концертом. Однак виступ оперної артистки оцінили не лише військові, а й місцеві чотирилапі мешканці. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Оперна зірка з Білорусі долучилася до "Культурного десанту", щоб підтримати захисників України. Заради цього Маргарита Левчук вирушила на лінію фронту, де виступила для воїнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак розділити захват від вокальних даних артистки прийшли не тільки військові, а й місцеві собаки. Так, на відео, опублікованому на сторінці Маргарити в Instagram , потрапив кумедний кадр, як на високі ноти реагували чотирилапі жителі України.

Оперна арія на фронті вразила не тільки героїв-воїнів,

- пожартувала Маргарита Левчук.

Реакція мережі теж не затягнулася. У коментарях під публікацією співачки користувачі жартують, що собаки були вражені вокальними даними Левчук і напевно вперше чули оперне виконання наживо.

  • Песики вперше побували на опері;

  • На мою думку, песики охрініли, що почули щось голосніше за вибухи;

  • У собачки очі в купку,

— жартують користувачі Мережі під відео.

Виступ білоруської оперної співачки на фронті насмішив Мережу (ВІДЕО) - фото №1
Виступ білоруської оперної співачки на фронті насмішив Мережу (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич скасував концерти за кордоном . Причиною для такого рішення стала ситуація на фронті.