Кейт Міддлтон зізналася, як пережила розрив стосунків із принцом Вільямом

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Головний спадкоємець британського престолу принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон відверто заговорили про складний період у своїх стосунках. Виявилося, перед тим як подружжя зрозуміло, що хоче пов'язати своє життя назавжди, вони пережили важке розставання. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Шлюб принца Вільяма і Кейт Міддлтон триває вже понад 12 років і за весь цей час пресі так і не вдалося дізнатися конфліктні сторони стосунків королівських персон. Принц і принцеса Уельські показують приклад гармонії та взаємоповаги, а на публічних заходах вони продовжують відгукуватися один про одного як закохані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак криза у стосунках одного разу поглинула і їхню пару. Відомо, що після закінчення навчання в університеті Сент-Ендрюс у 2007 році принц Вільям і Кейт Міддлтон розлучилися. Як повідомляє express , після заручин 2010 року пара вперше розповіла про непростий розрив і як він на них вплинув. За словами Кейт Міддлтон, на той момент їй було вкрай складно пережити такі зміни в житті, проте зараз вона розуміє, що цей досвід тільки зіграв на руку для їхнього шлюбу.

У той час мені це не дуже подобалося, але насправді це зробило мене сильнішою людиною. Ти дізнаєшся про себе таке, чого, можливо, не усвідомлював. Я думаю, стосунки можуть повністю поглинути тебе, коли ти молодший. Я дуже цінувала цей час, зокрема й для себе, хоча тоді я про це не думала,

- зізналася Кейт Міддлтон.

Кейт Міддлтон зізналася, як пережила розрив стосунків із принцом Вільямом - фото №1
Фото: Getty Images

Принц Вільям теж не приховує, що нелегко переживав розрив із Кейт Міддлтон. Утім, зараз він розуміє, що цей досвід був їм необхідний, щоб розібратися в собі та зрозуміти, чого вони хочуть від життя і сімейних стосунків.

На деякий час ми розлучилися. Ми обидва були дуже молоді, це було в університеті, і ми обидва знаходили себе, були різними персонажами та таке інше. Ми намагалися знайти свій власний шлях, і ми росли. ... Це було просто трохи свободи. Це спрацювало на краще,

- додав принц Вільям.

Кейт Міддлтон зізналася, як пережила розрив стосунків із принцом Вільямом - фото №2
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповіли про 3 історії кохання Кейт Міддлтон до зустрічі з принцом Вільямом. З ким раніше зустрічалася принцеса - подробиці в нашому матеріалі .

Фото: Getty Images