Донька Валерія Меладзе знову пішла під вінець: зірковий тато з'явився без своєї дружини-розлучниці

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Старша дочка російського артиста Валерія Меладзе вийшла заміж вдруге. Весілля Інги та Микити Бережного відбулося в Грузії, а на святкуванні, судячи з усього, наречена не захотіла бачити мачуху Альбіну Джанабаєву, яка вкрала співака з сім'ї. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

РосЗМІ повідомляють, що обранцем 32-річної Інги Меладзе став фотограф Микита Бережний. Пара познайомилася ще 2021 року і відтоді вони часто з'являлися разом на публічних заходах. Варто зазначити, що і сама донька Меладзе, і її новий чоловік весь цей час замовчують російське вторгнення в Україну, діючи за прикладом знаменитих родичів, які обрали мовчазну позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Донька Валерія Меладзе знову пішла під вінець: зірковий тато з'явився без своєї дружини-розлучниці - фото №1

Відомо, що розпис і святкування відбулися в Грузії, на батьківщині Валерія Меладзе. А для молодят знаменитий співак виконав низку своїх хітів, серед яких "Самба білого метелика", "Як ти гарна сьогодні", "Дівчина з вищого світу" і "Сховай сльози від сторонніх".

Цікаво, що дружину Валерія Меладзе Альбіну Джанабаєву на весіллі ніхто не помітив. Певно, Інга так і не змогла пробачити екс-віагрянку за те, що та тривалий час була коханкою, а пізніше - вкрала артиста з сім'ї.

Нагадаємо, що для Інги Меладзе це вже другий шлюб. У 2017 році дівчина вийшла заміж за фінансиста Норі Вергезе. Втім, їхній шлюб тривав недовго, адже вже через два роки пара оголосила про розлучення.

Донька Валерія Меладзе знову пішла під вінець: зірковий тато з'явився без своєї дружини-розлучниці - фото №2
Донька Валерія Меладзе знову пішла під вінець: зірковий тато з'явився без своєї дружини-розлучниці - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова висловилася про скандальне весілля колишніх українських чиновників у Львові. Разом зі своїми зірковими колегами артистка того вечора розважала публіку, за що зазнала критики з боку фанатів.

Фото: instagram.com/ingameladze