Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

15 жовтня наслідний принц Данії Крістіан досяг повноліття - другому спадкоємцю престолу виповнилося 18 років. На честь цього в одній із резиденцій монархів у Копенгагені відбулася розкішна вечірка, яку організувала бабуся іменинника, королева Маргрете II. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua.

Як повідомляє Tatler , святкування відбулося в палаці Крістіансборг у центрі Копенгагена. На вечірку наймолодшого в рейтингу королівських холостяків було запрошено близько 300 гостей, серед яких його однолітки, представники кількох молодіжних організацій країни, а також молоді люди, які відзначилися заслугами у світі спорту, мистецтва і культури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images
Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images

На урочистий банкет з дрес-кодом white tie також були запрошені близькі принца Крістіана і члени королівських сімей з інших країн Європи. Так, у списку запрошених були його хрещений батько, кронпринц Норвегії Хокон з дружиною принцесою Метте-Маріт; кронпринцеса Швеції Вікторія з чоловіком принцом Даніелем і їхньою 11-річною донькою принцесою Естель; королева Нідерландів Максима з чоловіком, королем Віллемом-Олександром, і доньками; кронпринц Павлос і кронпринцеса Марія-Шанталь з Греції, принцеса Бенедикта з Данії та інші.

Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО) - фото №3
Фото: Getty Images
Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО) - фото №4
Фото: Getty Images
Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО) - фото №5
Фото: Getty Images

Під час урочистої вечері принц Крістіан вперше виступив з промовою як спадкоємець (другого за рахунком) престолу. А вже за місяць він складе присягу на вірність Конституції, що офіційно дасть йому змогу претендувати на данський престол. У своїй промові, до речі, іменинник не тільки висловив відданість Данії, а й підкреслив наявність подвійного громадянства, адже його мати, кронпринцеса Мері, - австралійка.

Наймолодший royal-холостяк принц Крістіан розкішно відсвяткував 18-річчя у центрі Копенгагена (ФОТО) - фото №6
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше принц Вільям таємно відвідав військових на польсько-українському кордоні. А після, спадкоємець британського королівського трону відвідав українських біженців у Польщі.

Фото: Getty Images