Тілоохоронець Тейлор Свіфт вирушив на війну: де зараз знаменитий сек'юриті (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Охоронець популярної артистки Тейлор Свіфт вирішив залишити роботу на зірку та вирушити на війну. Охоронець, який став популярний у ТікТоці, повернувся до рідного Ізраїлю, щоб долучитися до боротьби з ХАМАС. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Один з охоронців Тейлор Свіфт родом з Ізраїлю. Тож коли в його рідній країні почалася війна, чоловік вирішив повернутися додому та вирушити воювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомило видання The Jerusalem Post, ім'я охоронця зірки не розголошується заради його безпеки. Однак відомо, що це саме той працівник її команди, відео з концерту з яким завірусилося в Мережі. Своє рішення повернутися до Ізраїлю чоловік коментує так:

У мене чудове життя в США, робота моєї мрії, чудові друзі та затишний дім. Я не повинен був приїжджати сюди, але я не міг стояти осторонь, коли сім'ї вбивали та спалювали живцем у своїх будинках. Не стійте осторонь склавши руки. Не будьте на неправильному боці історії,

- каже охоронець Тейлор Свіфт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тейлор Свіфт "засвітилася" з новим бойфрендом на публіці. Її коханим став гравець в американський футбол Тревіс Келсі.