В оксамитовій плахті і вінку з пшениці: учасниця Холостяка-11 "засвітилася" на престижному конкурсі краси і вразила своїм виглядом (ФОТО)

Знаменитості

Учасниця 11 сезону реаліті "Холостяк" Анна Гузєєва спробувала свої сили у престижному міжнародному конкурсі краси Mrs. European Nations Globe 2023. Змагання проходило у столиці Греції (Афінах).

На своїй офіційній сторінці в Instagram Гузєєва розповсюдила серію кадрів зі своїми образами для конкурсу. На світлових бачимо, як Аня позує у пишній оксамитовій плахті із золотою вишивкою "Золотий цвіт". Творець її образу - популярний український бренд "Planta". Загальний вигляд красуні довершили стильні босоніжки. Щодо талії Гузєєвої, то на ній чудово сів оксамитовий пояс з китицями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Анна повідомила, що їй вдалося посісти почесне третє місце на цьому змаганні. Учасниця "Холостяку" пише:

Колосся – один із незамінних символів нашої України. А чорні троянди – то журба й жалоба нашого народу.

Зазначимо, що окрім вище зазначеного образу, Анна здивувала мережу ще одним доволі красивим луком. Як бачимо, він мав  патріотичний характер. Жінка одягла червону сукню максі з розрізами, яка гарно вписалася під  її струнку фігуру. При цьому, в руках Аня тримала український прапор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Олена Бринза представить Україну на конкурсі краси у США. Дівчина є активною громадською діячкою.