У кросівках за 45 тисяч: віцеспікерка ВРУ "засвітила" дуже дороге, але застаріле взуття в Мексиці (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нещодавно віцеспікерка ВРУ Олена Кондратюк "засвітила" пальто за майже 70 тисяч гривень. Аж ост політик знову показала недешевий образ, з'явившись на телебаченні в Мексиці в кросівках за 45 тисяч. Проте, як виявилось, вони вже давно застаріли.

Днями Олена Кондратюк поділилася результатами своєї робочої поїздки в Мексику. Віцеспікерка ВРУ показала фото зі студії CNN Mexico.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Говоримо про Українську формулу світу, повернення депортованих українських дітей, взаємини між Україною та Латинською Америкою,

— написала вона під фотографіями.

У кросівках за 45 тисяч: віце-спікер ВРУ "засвітила" дуже дороге, але застаріле взуття в Мексиці - фото №1
Фото: @olena__kondratiuk
У кросівках за 45 тисяч: віце-спікер ВРУ "засвітила" дуже дороге, але застаріле взуття в Мексиці - фото №2
Фото: @olena__kondratiuk

Однак підписників не стільки зацікавила поява Кондратюка на ТБ, скільки її люксовий образ, адже на фото вона "засвітила" хайтопи (кросівки на платформі) від Chanel. Коштує така пара взуття понад 45 тисяч гривень, або 1200 євро. Однак, є маленька деталь. За даними Telegram-каналу "Harley Quinn" ця модель взуття вже порядком застаріла і купити її в офіційних магазинах Chanel більше не можна.

У кросівках за 45 тисяч: віце-спікер ВРУ "засвітила" дуже дороге, але застаріле взуття в Мексиці - фото №3
Фото: Telegram-канал "Harley Quinn"

Свій недешевий образ віцеспікерка ВРУ доповнила чорним костюмом, що складається з піджака та вільних штанів, а також білого топа. На піджак Олена Кондратюк прикріпила брошку і підібрала масивні золоті сережки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що скандальна глава "Слуги народу" зібрала цілу колекцію брендових речей. Дізнайтесь, скільки Шуляк витрачає на власний гардероб.