Після низки скандалів та заяви в поліцію Арестович заявив, що спробує стати Президентом України

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Колишній радник Офісу президента, на якого зовсім нещодавно подали заяву в поліцію за сексизм, збирається йти на наступні вибори. Причому йдеться не про намір проголосувати як виборець, а про балотування на посаду Президента України. Що про це відомо - розповідаємо далі.

Про намір балотуватися Олексій Арестович заявив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" . Відповідаючи на питання журналіста про те, чи має він намір брати участь  у президентських виборах в Україні, якщо такі відбудуться, він відповів ствердно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більш того, пости , розміщені у його соцмережах 1 листопада, дійсно є  його передвиборчою програмою, як і запідозрили підписники:

Так, буду висуватися. Її (передвиборчу програму - ред.) доопрацюють фахівці, я її опублікував для початку дискусії. Заперечення, думки, поради, критика - вітаються, - говорить ексрадник ОП.

Після низки скандалів та заяви в поліцію Арестович заявив, що спробує стати Президентом України - фото №1
facebook.com/alexey.arestovich/

Нагадаємо, що чергові президентські вибори в Україні планово мали б відбутися навесні 2024 року. Втім, чи проводитимуть вибори президента в умовах воєнного стану - поки що невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Володимир Зеленський чесно відповів, чи хоче йти на другий президентський строк . А ще - чи хотів би, щоб в Україні взагалі таки відбулися вибори найближчим часом.