Королева Камілла з’явилась на державному банкеті у прикрасах своєї бабусі (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Королева Камілла, яка раніше у розкішному білому пальті сходила до бібліотеки в Кенії , знову продемонструвала чудовий смак. Її Величність відвідала пишний банкет, обравши для свого виходу елегантний блакитний костюм та сентиментальні прикраси.

Днями король Чарльз та його дружина Камілла відвідали державний банкет у резиденції президента Найробі. За інформацією видання Hello, меню вечері складалося з 8 страв. Зокрема королівське подружжя пригощали омарами Малінді, бісквітом з обсмаженими равіолі з морепродуктів, обсмаженим лососем з шампанським Beurre Blanc. На десерт були мініпорції кенійського і медового торта в британському стилі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відвідати пишний банкет королева Камілла вирішила у блакитному костюмі  від Anna Valentine. Він складався з туніки з розсипом страз та штанів-палаццо. Доповнювали образ сріблясті туфлі на платформі, клатч, хустка, а також кілька прикрас - сережки від Van Cleef & Arpels, діамантовий браслет зі слоном та діамантове кольє зі змією також від Van Cleef & Arpels, яке колись належало її бабусі.

Король Чарльз III віддав перевагу елегантному синьому костюмові, білій сорочці, краватці та чорним туфлям.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що королева Камілла спокусилася на дуже модний в цьому сезоні анімалістичний принт. Як вона виглядає у леопардові сукні - дивіться тут .

Фото: Getty Images