Гуморист Кирило Ганін відверто розповів, чому досі не на фронті: "Мені казали: "Не до тебе, зараз не мішай" (ВІДЕО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий український гуморист Кирило Ганін , який з перших днів повномасштабки активно допомагає військовим і донатить на армію, зізнався, чому й сам досі не відправився на передову. Комік відверто розповів, чи готовий служити і захищати країну на фронті і що заважає йому виконувати цей обов’язок прямо зараз.

За час повномасштабного вторгнення Ганін зібрав близько 9 млн грн для українських захисників та захисниць. Однак, чому він досі не боронить Україну зі зброєю у руках, Кирило  розповів  в інтерв’ю програми "Ближче до зірок".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами гумориста, він вже був у військкоматі, причому неодноразово. Однак там йому порадили залишатися вдома й займатися тим, що у нього виходить найкраще.

Я казав: "Давайте щось робити". Мені казали: "Не до тебе, зараз не мішай, зараз ти будеш лишній".

Я почав робити стріми. І десь, мабуть, через місяці два знову пішов у військкомат. А мені казали: “Ну ти геть дурний, який фронт? Тебе якщо ранять, хто тебе відтягне? Зачем це треба? Лишній метр окопу раді тебе копати? Чувак, робиш ефір, йди додому, добре виходить,

– зізнається актор.

Зауважимо, що вже 1,5 року Ганін не тільки волонтерить і закриває збори, а й тролить росіян у чат-рулетці. Його уїдливі онлайн-трансляції з жителями боліт неабияк заряджають військових. Про це актор довідався, коли їздив з благодійними виступами на південь України:

Військовий підійшов і сказав мені "дякую". Я кажу, ні, це вам дякую. Ти на фронті, борониш країну. Я сиджу в офісі, де мені тепло, і просто говорю з людьми. Але дуже багато військових під ці відео кайфують.

Та попри все, ухилятися від мобілізації й апелювати до того, що медійні люди корисніші в тилу, гуморист не збирається. Каже, якщо йому вручать повістку – стане на захист Батьківщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні росЗМІ поспішили поховати Віталія Козловського. Новина настільки завірусилася у Мережі, що невдовзі про неї дізнався і сам артист. Співак, до речі, вже відреагував на новини про власну смерть і потішив фанатів гарною звісткою, яка випливає з цієї ситуації.