Переможниця "Холостяка-10" дебютувала на телебаченні: Даша Ульянова отримала роль у популярному серіалі

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Переможниця 10-го сезону романтичного проєкту "Холостяк" Даша Ульянова поділилася великими змінами в житті. 27-річна гімнастка і тренерка зі стретчингу почала кар'єру на телебаченні та отримала роль у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя". Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Новиною про це Даша поділилася на своїй сторінці в Instagram . Блогерка опублікувала коротке відео, де стоїть на тлі телевізора під час трансляції серії, в якій вона знялася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дівчина підкреслила, що для неї це був новий досвід, але вона щаслива була спробувати свої здібності під час знімального процесу. До слова, їй дісталася роль породіллі, а знімалася вона разом зі своїм одногрупником і близьким другом, що допомогло їй розслабитися на зйомках.

Відчуття змішані, але кайфові. Хто дивився, пишіть свої коментарі. Оскільки це дебют ... хейт / критика - все приймається,

- написала Даша Ульянова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 11-річний син Ксенії Мішиної  вистрибнув із другого поверху . Судячи з усього, Платон уже визначився зі своєю майбутньою професією.