"Скоро я продовжу свій рід". Фронтмен Latexfauna Діма Зезюлін вперше стане батьком: хто народиться у співака

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Лідер гурту Latexfauna, Дмитро Зезюлін, очікує поповнення у своїй родині. Відомий український артист скоро стане батьком. Хто народиться у нього — хлопчик чи дівчинка? Дізнайтеся у нашому матеріалі.

Про те, що Дмитро Зезюлін очікує первістка стало відомо під час інтерв’ю у подкасті "СЛУХ: Музика та культура". Музикант вирішив не тримати інтригу та зазначив, що в нього буде син.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скоро я продовжу свій рід. Я очікую взимку народження сина,

— розповів Діма.

"Скоро я продовжу свій рід". Фронтмен Latexfauna, Діма Зезюлін, вперше стане батьком: хто народиться у співака - фото №1
Фото: instagram.com/latexfauna/

У розмові лідер Latexfauna також поділився своїми планами щодо виховання майбутнього. Діма говорить, що для нього в дитинстві були вкрай важливі любов та увага, тож він має намір передати це своєму синові.

Треба дитині дати любов і показувати це тактильно, словами, вчинками… Я думаю, що у житті мені сильно поталанило, тому що я народився третьою дитиною. Мої батьки набили собі шишок з моїми молодшими братами. А я вже народився у такій колосальній любові, і це дуже вплинуло на мене, як на особистість, і на те, як я функціоную у світі,

— доповнив Зезюлін.

Також артист не планує дозволяти своєму синові використовувати гаджети та споживати солодке до певного віку. Ось такі новини! А ви раді за відомого артиста?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в вересні цього року гурт Latexfauna випустив найеротичніший кліп на YouTube. Відео викликало чимало критики в Мережі, а про зірок почали говорити набагато більше.