Кортні Кардаш'ян учетверте стала мамою — ЗМІ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка реаліті Кортні Кардаш'ян і барабанщик гурту Blink-182 Тревіс Баркер стали батьками. У пари народилася перша спільна дитина, хоча для знаменитості ця вагітність виявилася вкрай складною . Що відомо про поповнення в родині Кортні та Тревіса - розповідаємо на HOCHU.ua!

Низка американських ЗМІ повідомили, що 4 листопада фотомодель і світська левиця народила сина. Зокрема інформацією про це поділилося і видання People з посиланням на власні джерела з кола сім'ї Кардаш'ян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Примітно, що самі Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер поки не коментують такі новини. Ймовірно, спочатку пара хоче насолодитися радощами наодинці, а вже після - офіційно підтверджувати народження їхньої першої спільної дитини. А не так даво, Тревіс публічно заявив, що вони з Кортні планували назвати свого сина Роккі 13 Баркер.

Кортні Кардаш'ян учетверте стала мамою — ЗМІ - фото №1
Фото: instagram.com/kourtneykardash/

Нагадаємо, 44-річна Кортні та 47-річний Тревіс перебувають у шлюбі з жовтня 2021 року. Тривалий час світська левиця не могла завагітніти - два роки вони намагалися зачати дитину, зокрема проходячи процедуру ЕКЗ, яка виявилася невдалою. Однак після того, як знаменитість кинула спроби штучного запліднення, через деякий час вона змогла завагітніти.

Сама Кортні зізнавалася, що її четверта вагітність виявилася набагато складнішою за попередні. У вересні знаменитість пережила термінову операцію, щоб врятувати плід.

Кортні Кардаш'ян учетверте стала мамою — ЗМІ - фото №2
Фото: instagram.com/kourtneykardash/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Кортні Кардаш'ян хоче  випустити своє реаліті-шоу . Цього разу вона планує створити окремий від знаменитих сестер проєкт.