Зірка YouTube та колишня дружина Руслана Кузнєцова: 10 цікавих фактів про популярну блогерку Альону Венум

Знаменитості
1 655
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Альона Венум, фото
Фото: соцмережі

Сьогодні Альона Венум відзначає 32-й день народження!

Хто така Альона Венум? Шанувальники соціальної мережі YouTube, ймовірно, знають ім'я цієї дівчини, адже вона дуже популярна особа на цій платформі. У нашому матеріалі ви можете дізнатися цікаві факти про Альону Венум — її кар'єру та особисте життя. Читайте!

Сьогодні, 20 квітня, Альона Венум святкує день народження. З цього приводу пропонуємо вам познайомитись з нею ближче!

10 цікавих фактів з біографії Альони Венум

Альона Венум, фото
Фото: соцмережі

Альона Венум народилася в місті Кременчук 20 квітня 1992 року. За знаком Зодіаку вона Овен. Альоні 32 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батьки Альони розлучилися. Сталося це, коли дівчинці було 6 років.

Популярність до Альони прийшла після 2015 року. Тоді Венум зареєструвалася на YouTube і почала вести блог про макіяж, DIY і своє життя.

Альона Венум, фото
Фото: соцмережі

Блог Альони на YouTube досі користується популярністю, хоча зараз вона призупинила свою діяльність. Там на неї підписано 5 мільйонів підписників. А в Instagram за нею стежить понад 3 мільйони людей.

Особисте життя Альони Венум — тема дуже цікава. Зірка соцмереж була одружена з музикантом Русланом Кузнєцовим. Зустрічалися вони ще з часів школи, а одружилися 2015 року. Після весілля молода сім'я жила у Швеції, проте згодом вони повернулися до Києва. У 2018 році з'ясувалося, що сім'ї Альони та Руслани більше немає. Вони розлучились. Потім ходили чутки, що Альона у стосунках з Єгором Крідом, проте пізніше стало зрозуміло, що вона зустрічається з TikTok-блогером Дерілом Туфексі.

Альона Венум і Руслан Кузнєцов, фото
Фото: соцмережі
Альона Венум і Руслан Кузнєцов, фото
Фото: соцмережі

Альона знімалася у кліпах свого колишнього чоловіка. Вона з'являлась в роликах "Пора валити" та "Зціли мене". Також Венум з'явилася на обкладинці журналу "Ліза".

У 2020 році Венум увійшла до рейтингу ТОП-20 блогерів України, на думку агентства Trend hero. Також вона посіла 2 місце у списку 30 найпопулярніших інфлюенсерів України від журналу Forbes у 2021 році.

Альона Венум ще й мати. У червні 2020 року зірка YouTube народила дівчинку Скайлер. Батьком дитини є Деріл Туфексі.

Альона Венум та Деріл Туфексі, фото
Фото: соцмережі
Альона Венум з дочкою, фото
Фото: соцмережі

Альона Венум має дуже привабливу зовнішність і струнку фігуру, тому багатьох шанувальників цікавлять параметри її фігури. Зріст зірки — 158 см, вага — 44 кг, а розмір ноги — 34, 5.

Альона Венум, фото
Фото: соцмережі

Багатьох молодих людей також цікавить, скільки заробляє Альона Венум. У 2021 році дівчина зізналася, що її робота приносить дохід у розмірі 10 тисяч доларів на місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Ярославу Магучіх. Виявляється, чемпіонка світу зі стрибків у висоту дуже любить малювати котів.