Передумав допомагати ЗСУ? Переможець аукціону зажадав від Тимошенка повернути йому 161 тисячу (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний стендап-комік Антон Тимошенко шокував історією, яка трапилася з ним на одному з аукціонів. Під час свого концерту він розіграв прапор України з підписом Валерія Залужного, проте через кілька днів переможець аукціону попросив повернути гроші. Чим закінчилася ця історія - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У подкасті "Гуртом та вщент" Антон Тимошенко згадав неприємний інцидент після аукціону. У Палаці "Україна" він розіграв синьо-жовтий прапор із підписом головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Лот забрав чоловік, запропонувавши за нього 160 тисяч гривень, однак ці гроші так і не досягли свого призначення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, через кілька днів після концерту Антону написав чоловік, який переміг на аукціоні. Посилаючись на те, що його дружина виявилася проти великого донату, він попросив повернути йому гроші.

Здрастуйте! Я був у вас на концерті і купив прапор за 161 тисячу гривень. Але я не погодив цей крок зі своєю дружиною, ми посварилися і напевно може бути розлучення. Тому я дуже прошу, тому що я каблучара величезний, щоб ви повернули мені кошти, а я вам поверну прапор,

- розповів Антон Тимошенко про отримане повідомлення.

Комік був шокований подібним повідомленням, адже гроші збиралися на потреби ЗСУ, а сам він уперше зіткнувся з подібним. І все ж він зв'язався з волонтерами й попросив повернути учаснику аукціону гроші. Трохи згодом цей прапор знову став лотом на аукціоні, однак виручити за нього вдалося набагато менше - 110 тисяч гривень.

Волонтер Сергій Притула зазначив, що не став би на місці Антона повертати гроші. Натомість він запропонував би учаснику аукціону напряму звернутися до військових і попросити гроші в них:

Скоро в Україну завезуть бронетехніку, на яку пішли гроші з цього аукціону. Підете до військових, попросіть відламати вам шматочок броні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Притула і Тимошенко рознесли Юлію Вербу , яку "президент не просив" допомагати армії. До слова, сама блогерка різко відреагувала на слова інфлюенсерів, однак пізніше передала на фронт автомобілі .