Ексчоловік путіністки Єгорової "злив" листування з нею: "Це злочин"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український режисер Семен Горов прокоментував скандальні дії своєї колишньої дружини Сніжани Єгорової. Сам чоловік вирізняється проукраїнською позицією і вважає росію агресором, а ось його екскохана відома своєю любов'ю до путінської диктатури. чи спілкуються зараз Горов і Єгорова - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю "Обозревателю" режисер зізнався, що їхня спільна донька Саша продовжує спілкуватися з мамою-путіністкою. А ось старша донька Стася Ровінська категорично відмовляється підтримувати зв'язок з Єгоровою. Таку ж принципову позицію обрав і Семен Єгоров.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами чоловіка, він не стежить за своєю колишньою, але періодично може прокоментувати її позицію в інтерв'ю. А ось сама Сніжана, судячи з усього, уважно відстежує життя Семена, адже часто пише йому в особисті повідомлення з образами.

Іноді, коли я щось розповідаю про неї в інтерв'ю, вона мені пише капслоком, що в мене погана українська мова і, мовляв, усі ми - взагалі ніхто, а вона - королівна.
Знаєте, коли раніше між нами були політичні розбіжності в тому, що я голосував за Ющенка, а вона - за Януковича, то вважав це нормальним, бо ми живемо в демократичній державі, кожен має право на свій вибір. А коли вона починає погано писати про Україну та українців - це злочин,

- наголосив Семен Горов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше другий екс-чоловік Єгорової віджартувався, чому не пішов на фронт . Антін Мухарський згадав, як на початку війни ледь не вбив працівника СБУ.