Невже їй 54? Дженніфер Лопес продемонструвала ідеальну фігуру у сукні з вирізами на турнірі з покеру та блекджеку (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес з чоловіком, через залицяння до якого співачка грубо висловилась у бік прихильниці, відвідала захід у Лас-Вегасі. Вони продемонстрували елегантні образи, на які ми пропонуємо поглянути у цій статті на HOCHU.ua. 

Днями співачка Дженніфер Лопес та її чоловік Бен Аффлек з’явились разом на публіці. Вони відвідали турнір з покеру та блекджеку, який відбувся у Лас-Вегасі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дженніфер була вбрана у розкішну сукню з відкритими плечима від David Koma. Вона мала ефектний косий виріз під груди, комір-чокер та декор у вигляді сріблястого каміння. Додавав вбранню ефектності й високий розріз до стегна на спідниці, який також підкреслював стрункі ноги співачки у босоніжках на підборах. Доповнювали образ клатч зі стразами, а також кілька каблучок та сережки-змії. Своє волосся Лопес уклала в елегантну зачіску та зробила вечірній макіяж.

Водночас Бен Аффлек віддав перевагу синьому костюму-трійці, білій сорочці та туфлям.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, минулого місяця Дженніфер Лопес також відвідала захід у стильному штанному костюмі. Якщо ви ще не бачили цей її образ - переходьте за цим посиланням .

Фото: Getty Images