Андре Тан показав, як виглядав у 23 роки та дав слушну пораду дизайнерам-початківцям (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий  український дизайнер та модельєр Андре Тан показав, як виглядав, до того, коли став відомим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Архівний знімок Андре розповсюдив на своїй офіційній сторінці в  Instagram . На кадрі видно, як Тан позує з густим та довгим волоссям на голові. Як бачимо,ще молодий   дизайнер тримає в руках келих шампанського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що цю світлину Андре розповсюдив не просто так. Саме в той час він вирішив стати дизайнером і запустив свій бізнес, який ось уже 22 роки, як є доволі успішним.

Хто не ризикує, той не п'є шампанського. 22 роки тому я ризикнув і створив власний бренд. Тоді я не міг уявити , що буду мати понад 50 магазинів по всій Україні, 350 співробітників та десятки тисяч прихильників моїх творінь, але точно в це дуже вірив! Бо я дуже любив і люблю справу, якою займаюся. Я знаю, що я на своєму місці і це надає сил рік у рік створювати нове та розвиватися,

- поділився дизайнер.

Окрім того, модельєр Також Андре дав корисну пораду початківцям. Селебритіс переконує, що не варто боятися. Потрібно ризикувати та йти до своєї мети.

Я безмежно вдячний собі 23-річному, що не побоявся ризикнути. Тому, друзі, не бійтеся помилятися, ризикувати, жити це життя! Це призводить до неймовірних речей. І такою річчю у моєму житті став власний бренд,

- підсумував Тан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андре Тан розповів, як створювати класні луки у стилі Old Money. Модельєр дав практичні поради.