Маріанна виявилася не єдиною жертвою: у розвідці назвали, чим отруїли дружину Буданова та керівництво ГУР

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки дружина глави ГУР Кирила Буданова відновлюється після важкого отруєння , розвідка продовжує розслідування у цій справі. Так, уже відомо, чим могли отруїти Маріанну Буданову. Ба більше, вона виявилася не єдиною жертвою. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Немає сумнівів, що отруєння - справа рук російських спецслужб. На жаль, це вчасно помітили, тому Маріанні Будановій вдалося уникнути серйозних наслідків. Зараз вона відновлює здоров'я і перебуває під наглядом лікарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк розповів, чим саме могли отруїти дружину Кирила Буданова. Генерал-розвідник розсекретив, що аналізи засвідчили в організмі наявність важких металів, а саме - миш'як і ртуть. Про це він розповів в ефірі Radio NV .

Завдати удару по менш захищених цілях - рідних працівників - це теж один із методів, який сьогодні використовується російськими спецслужбами. Маю закриту інформацію, яка ще не була відома. Сталося отруєння важкими металами. Під час здачі аналізів було виявлено такі метали як миш'як і ртуть. Їх виведення з організму потребує певного часу,

- розповів Валерій Кондратюк.

Ба більше, під час розмови стало відомо, що дружина глави української військової розвідки була не єдиною жертвою російських спецслужб. За словами генерал-лейтенанта, отруєно було також керівництво Головного управління розвідки Міноборони.

Ідеться не про охоронців, які перебували з дружиною Буданова. Йдеться про високопоставлених осіб ГУР - керівників напрямків, відповідальних за операції проти росії,

- сказав ексголова ГУР.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов відверто розповів про свою другу дружину. Тоді глава ГУР розсекретив, що Маріанна  живе в його робочому кабінеті .