Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Андрій Бєдняков — відомий український ведучий, якого ви могли бачити в таких шоу, як  "Орел і решка" та "Х-Фактор". В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з біографії та особистого життя артиста — про його кар'єрний шлях, дружину та дітей.

10 цікавих фактів з біографії Андрія Бєднякова

Андрій Бєдняков народився в Маріуполі 21 березня 1987 року. Йому 36 років. За знаком Зодіаку він Овен. Зріст Андрія Бєднякова — 175 см, а вага — 81 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після закінчення школи Андрій пішов одразу працювати електрослюсарем. А паралельно з цим здобував освіту Харківському університеті внутрішніх справ та грав у КВК за заводську команду "Ілліча-ча-ча".

Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова - фото №1

Гарне почуття гумору та харизма допомогли Бєднякову рухатися далі кар'єрними сходами. Його покликали в команду "Причому тут ми", яка грала у Вищій Українській лізі, а незабаром він переїхав до столиці.

Популярність Андрію принесла участь в шоу "Велика різниця по-українськи". В цьому шоу він вміло перевтілювався в Віталія Козловського, Андрія Шевченка, Бреда Пітта та інших знаменитостей.

Наступною сходинкою слави стала участь у тревел-шоу "Орел і решка". До цього проєкту Андрій Бєдняков долучився у 2011 році та став улюбленим ведучим багатьох українців. Однак у 2014 році він відмовився від участі у ньому.

Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова - фото №2
Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова - фото №3

У 2016 році Андрій Бєдняков був співведучим Оксани Марченко на шоу "Х-Фактор". А у 2022 році він замінив Сергія Притулу у проєкті "Де логіка?".

Бєдняков мріє зіграти у великому кіно, однак поки на його рахунку є ролі  у фільмах "Ржевський проти Наполеона" та "SOS, Діду Мороз!". Також у 2015 році він разом зі своїми колегами з "Орла та решки" знявся у кліпі на пісню  Світлани Лободи  "Пора домой".

У день коли почалася повномасштабна війна Андрій Бєдняков був за кордоном на роботі. Однак ведучий вирішив повернутися до України. На своє 36-річні він розіграв зустріч з собою, а зібрані кошти передав на армію. Понині Андрій підтримує ЗСУ та волонтерить.

Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова - фото №5

У 2022 році в житті Андрія сталася трагедія. У квітні внаслідок загострення хвороби померла його мати, яка на той момент знаходилася в оточеному Маріуполі.

Особисте життя ведучого досить щасливе та безтурботне. Дружина Андрія Бєднякова — українська ведуча Анастасія Коротка. Вони познайомились під час участі в КВК, а весілля зіграли у 2014 році. У Андрія також є двоє дітей — дочка Ксенія, яка народилася у 2015 році, та син Остап, який з'явився на світ у 2022 році.

Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова - фото №6
Від електрослюсаря до відомого ведучого: 10 цікавих фактів про Андрія Бєднякова - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися цікавими фактами про ще одну ведучу "Орел і Решка", Мішель Андраде. Нещодавно вона знялась в серіалі "Корона"!