Насправді його звуть Віктор: 12 цікавих фактів про Славу Дьоміна

Знаменитості
1 664
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Слава Дьомін відомий український ведучий та блогер. В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з біографії та особистого життя артиста — про те скільки йому років, справжнє ім'я, колишню жінку та дитинство. Читайте!

12 цікавих фактів з біографії Слави Дьоміна

Насправді його звуть Віктор: 12 цікавих фактів про Славу Дьоміна - фото №1

Перше, що потрібно знати, Слава — не справжнє ім'я ведучого. Насправді його звати Віктор. Славою він став у 2004 році. Це ім'я йому придумали на радіо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слава Дьомін народився 26 жовтня 1984 року у Львові. Вік зірки — 39 років. За знаком Зодіаку він Терези.

З мамою у ведучого досить складні стосунки. Жінка працювала в управлінні внутрішніх справ та була дуже жорсткою з сином. За словами, Слави все його дитинство пройшло у постійних побоях. Його так сильно карали, що він навіть тікав з дому. Востаннє свою маму Дьомін бачив у 2016 році, а у 2023 зізнався, що вона зараз мешкає в Іспанії. А ще жінка подала на свого сина до суду, щоб він виплачував їй аліменти.

В дитинстві Слава мріяв бути машиністом або провідником, але в підлітковому віці закохався в радіо. Вперше на львівське радіо він потрапив у 2002 році, проте як гість, який на День святого Валентина зачитував своє зізнання в коханні.

Насправді його звуть Віктор: 12 цікавих фактів про Славу Дьоміна - фото №2

У дитинстві Дьомін хотів стати машиністом, провідником і навіть ходив на Дитячу Залізницю у Львові. Думав вступати до залізничного інституту після школи, але у 14 років "захворів" радіо. Перший раз на ефір "Люкс ФМ" Слава вийшов 14 лютого 2002 року на “Львівській хвилі”. Це була програма, в якій можна було освідчитися, а юний ведучий зачитував ці зізнання.

За освітою Дьомін журналіст. Він закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка.

Насправді його звуть Віктор: 12 цікавих фактів про Славу Дьоміна - фото №3

У 2012 році Слава Дьомін став ведучим на радіо "Люкс ФМ". Спочатку він працював на ранковій програмі, а потім почав розвивати свої проєкти.

Працював Слава також на шоу "Зірки під гіпнозом". А ще він був ведучим "Пекельної кухні" та одинадцятого сезону "Голосу країни".

У Дьоміна є кілька нагород. У 2018 році він отримав премію "Телетріумф" як найкращий ведучий ранкового шоу, через два роки таку ж нагороду він отримав за реаліті, а у 2022 знову здобув перемогу на премії "Телетріумф" за свою роботу на каналі "Україна".

Слава Дьомін заробляє в середньому три тисячі доларів на місяць. На побутові витрати у нього йде близько 80 тисяч гривень. На свою першу зарплату ведучий купив джинси та сік.

Слава Дьомін був одружений 13 років. Колишня жінка Ксенія Міщенко після розлучення залишилася близькою людиною для артиста. Про те, що зараз коїться, в особистому житті ведучого — мало що ясно. В серпні 2023 року ходили чутки, що він зійшовся зі своєю колишньою дружиною, а в грудні артиста почали помічати в компанії української актриси Ксенії Мішиної.

Насправді його звуть Віктор: 12 цікавих фактів про Славу Дьоміна - фото №4
Насправді його звуть Віктор: 12 цікавих фактів про Славу Дьоміна - фото №5

У ведучого є дитина. 13-річний син Слави Дьоміна, Влад, вже встиг попрацювати ведучим. Разом зі своїм зірковим татом він вів шоу "... з дитиною".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися  цікавими фактами  про ще одну ведучу "Орел і Решка", Мішель Андраде. Нещодавно вона знялась в серіалі "Корона"!