Нарешті воз'єдналися: бізнесвумен Єлизавета Юрушева показала, як зустрілася з Олександром Скічком після повернення в Україну (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська підприємиця, дружина колишнього начальника Черкаської ОДА Олександра Скічка Єлизавета Юрушева нарешті повернулася на Батьківщину та замилувала своєю зустріччю з коханим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що на початку широкомасштабного вторгнення росії на територію України Єлизавета покинула країну та виїхала за кордон. Тепер же, п'ять днів тому, вона вперше за майже два роки повернулася додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідні світлини із теплої зустрічі з обранцем, Юрушева розповсюдила у себе в Instagram-Stories. Зокрема, закохані зачарували мережу ніжними селфі.

Нарешті воз'єдналися: бізнесвумен Єлизавета Юрушева показала, як зустрілася з Олександром Скічком після повернення в Україну (ФОТО) - фото №1

Окрім атмосферних світлин, Єлизавета розповіла, що вони з Олександром відправляються на благодійний ярмарок, організований популярними українськими брендами. Зазначимо, що 36-річна Юрушева не зізналася, на який час приїхала додому.

Нарешті воз'єдналися: бізнесвумен Єлизавета Юрушева показала, як зустрілася з Олександром Скічком після повернення в Україну (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Олександра Скічка розповіла, як він виїжджає за кордон.  Нардепа не раз помічали в Мілані. На тлі цього у користувачів Мережі й виникло запитання, як Скічку вдається часто відвідувати Італію заради зустрічі з дружиною та дітьми.