Святослав Вакарчук емоційно вшанував пам'ять загиблого актора, який знявся в кліпі "Тримай"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У четвер, 7 грудня стало відомо про смерть відомого українського актора Василя Кухарського. 41-річний військовослужбовець одного разу став зіркою кліпу гурту "Океан Ельзи", у зв'язку з чим Святослав Вакарчук вшанував пам'ять загиблого на війні. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У соціальній мережі в Instagram фронтмен українського рок-гурту згадав, як співпрацював із Василем Кухарським. Кілька років тому актор зіграв головну роль у кліпі "Тримай", а після цього, як згадав музикант, він ще не раз перетинався з Василем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Святослав Вакарчук висловив щирі співчуття родині героя, який дістав важке поранення на фронті. Артист емоційно вшанував пам'ять героя і нагадав, що Україна продовжує втрачати своїх захисників на полі бою з окупантами.

Не стало Василя Кухарського... Прекрасний актор, чудова людина, мужній воїн. Василь помер після важкого поранення, отриманого на фронті. Любив його і поважав... Така справжня чоловіча енергія була в ньому... Ми познайомилися на зйомках нашого кліпу Тримай. Потім часто перетиналися. І ось Василя не стало. Знаю, це не перша і, на жаль, не остання втрата цієї страшної війни. Але кожна така втрата - це чийсь тато, чийсь чоловік, чийсь син, чийсь друг. Усі вони, як шрами на нашому серці... Щирі співчуття родині, близьким. Вічна пам'ять герою Василю Кухарському. Героям слава!

- зворушливо написав Святослав Вакарчук.

Варто зазначити, що після сумної новини, під офіційним кліпом "Тримай" склад музичного гурту теж змінив опис. Під відео музиканти розповіли, що Василь Кухарський став на захист України після початку повномасштабного російського вторгнення, і віддав своє життя, захищаючи не тільки свою сім'ю, а й кожного мирного жителя нашої країни.

Святослав Вакарчук емоційно вшанував пам'ять загиблого актора, який знявся в кліпі "Тримай" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що  помер Сергій Архипчук.  Режисер відійшов в інший світ на 63-у році життя.