Щасливого Різдва та Нового року! Британська королівська родина представила традиційні святкові листівки (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нещодавно у Букінгемському палаці відбувся різдвяний дипломатичний прийом . Тепер же настав час для іншої святкової традиції британської королівської родини, а саме - презентації різдвяних листівок.

Король Чарльз III та його дружина Камілла представили традиційну різдвяну листівку. Її буде надіслано членам родини, друзям та підданим.

Цьогоріч вони обрали фотографію, зроблену у тронному залі Букінгемського палацу після їхньої коронації у травні 2023 року. Автором світлини є Г'юго Бернанд. Раніше він виступав як весільний фотограф британських монархів у 2005 році, а також Кейт та Вільяма у 2011 році.

Бажаємо вам щасливого Різдва та Нового року,

- йдеться у підписі на листівці.

Фото: Букінгемський палац/Г'юго Бернанд
Фото: Букінгемський палац/Г'юго Бернанд
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось принц та принцеса Уельські цьогоріч здивували вибором різдвяної листівки. Так, вони опублікували сімейний портрет, на якому принц Вільям та принцеса Кейт позують разом зі своїми дітьми - принцесою Шарлоттою та принцами Джорджем і Луї. Всі члени родини вбрані у білі сорочки та темний низ.

Зазвичай королівське подружжя ділиться кольоровими фотографіями на відкритому повітрі. А цього року - чорно-білою світлиною, зробленою фотографом Джошем Шиннером у студії.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нещодавно ми показували абсолютно новий образ Кейт Міддлтон, в якому вона з’явилась на церемонії привітання президента Південної Кореї. Вона обрала елегантний червоний образ, який підкреслював її високий статус. Поглянути на нього можна у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images