Дійсно королівська розкіш! Під час останнього виходу королева Камілла “засвітила” кілька дуже коштовних прикрас (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Королева Камілла, як і більшість жінок, любить прикраси. Деякі з них, до речі, перейшли їй у спадок від бабусі. Про не менш особливі коштовності, які Її Величність приміряла у свій нещодавній вихід - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Днями дружина короля Чарльза III відвідала прийом у Букінгемському палаці. Під час заходу відбулося нагородження переможців конкурсу есе Королеви Співдружності 2023 QCEC.

Для своєї появи на публіці королева Камілла обрала синю сукню від Anna Valentine, яку поєднала з чорними черевиками на підборах. Доповнювали образ низка коштовних прикрас, вартість яких розсекретили автори Royal Fashion Police в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, на шиї Її Величності виблискувала підвіска від Kiki McDonough. Вартість цього блакитного топазу з діамантом у жовтому золоті становить 2,3 тисячі фунтів стерлінгів (приблизно 103 тисячі грн). Також королева Камілла одягнула золоту пластину з 5 ініціалами своїх онуків, в центрі якої був рубін.

Також увагу публіки привернула брошка з короною Тюдорів і вінтажний браслет від Van Cleef. Останній виконаний із жовтого золота та агату і коштує понад 5 тисяч доларів (приблизно 190 тисяч грн).

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що королева Камілла у розкішному білому пальті сходила до бібліотеки в Кенії. Які прикраси доповнювали образ Її Величності - дізнавайтесь у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images