Цю скандальну пару знає кожен: голлівудська "біблія" назвала головних невдах 2023 року

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки король Чарльз III "змагався" з путіним за звання "Людина року" за версією журналу Time (спойлер: нагорода не дісталася жодному з них), молодший син монарха отримав свій власний титул. Адже через низку скандалів принца Гаррі та його дружину Меган Маркл охрестили головними невдахами цього року.

Репутація герцога Сассекського вже давно не на піку, а низка причин тому настільки велика, що боїмося все не згадати. Спочатку публіку обурювали скандальні заяви принца Гаррі в бік власної родини. Слідом на черзі був вихід відвертих мемуарів, де він зробив низку шокуючих заяв, на кшталт пристрасті до кокаїну або того, що начебто він народився лише заради того, аби стати донором для старшого брата.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, і його спроби заробити на своєму статусі в США теж складно назвати успішними. Адже Spotify розірвав контракт із подружжям Сассекським , а серіал, що вийшов на Netflix, отримав більше критики, ніж позитивних відгуків. Тож не дивно, що за версією галузевої "біблії" The Hollywood Reporter, Принца Гаррі та Меган Маркл було названо одними з головних невдах 2023 року. Про це з посиланням на видання повідомляє The Independent .

Як повідомляють автори, через свої дії Меган і Гаррі очолили ганебний список. А все тому, що відмовившись від церемоніальної державної служби, вони вирішили побудувати успішну кар'єру в США, але в підсумку - тільки загрузли в скандалах.

Цю скандальну пару знає кожен: голлівудська "біблія" назвала головних невдах 2023 року - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца Гаррі. Ексредактор Vanity Fair зробив резонансну заяву, нібито герцогиня Сассекська закрутила роман із монархом тільки заради власної вигоди.

Фото: Getty Images