Новорічне звернення президента Володимира Зеленського: пряма трансляція (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Новорічна ніч традиційно супроводжується привітальним зіерненням президента України. 2023 рік виявився для усього українського народу вкрай складним, в умовах великої війни. Проте які зміни відбулися за цей час на фронті, всередині країни та на рівні зовнішніх звʼязків – детально розповідає президент України. Пряму трансляцію новорічного звернення 2024 Володимира Зеленського дивіться на HOCHU.ua!

Підсумкове звернення до українського народу президента у цьому році починається о 23:35. Виступ покажуть в ефірі Національного телемарафону Єдині новини, та на інших телеканалах. Окрім того, виступ Володимира Зеленського буде доступний також в акаунтах Офісу президента в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання президента Зеленського з Новим роком 2024 — наживо

Відзначимо, що торік шостий Верховний головнокомандувач Збройних сил України записав звернення на ґанку Офісу президента в Києві. Тоді Володимир Зеленський розповів про головний пріоритет у діяльності України та підбив підсумки минулого року. У своєму новорічному відеозверненні президент вперше в історії України постав перед глядачами не в офіційному костюмі, а в одязі в стилі мілітарі, який Володимир Олександрович не змінює з самого початку повномаштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що напередодні Нового року терористична росія  посилила масштаб масового ураження . Зокрема й на початку 2023 року мирні міста України зазнали нападу "Шахедів". Тому закликаємо бути уважними — прислухайтеся до можливих повітряних тривог та бережіть себе!

Головне фото: Getty Images