Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Його спільні пісні з Kalush здобули популярність на YouTube, а особисті треки "завірусилися" на Shazam, Spotify та iTunes. Він переконаний, що ключовим фактором у досягненні успіху є якісна музика, а не великий бюджет. Мова йде про талановитого реп-виконавця Skofka. Цікаві факти про цього артиста знайдете в нашому матеріалі.

10 цікавих фактів з біографії Skofka

Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka - фото №1
Related video

Справжнє ім'я репера Skofka — Володимир Самолюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Skofka народився 21 лютого 1994 року у місті Рівне, а у 2006 переїхав у Здолбунів. Йому 29 років. За знаком Зодіаку Володимир Самолюк Риби.

Любов до музики Володимир Самолюк мав ще з раннього дитинства. Він обожнював французький та американський реп, а сам писати пісні Skofka почав ще у підлітковому віці.

Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka - фото №2

Тато Володимира — міліціонер. Спочатку чоловік не був в захваті від захоплення сина. Однак коли Skofka почав розвивати свою творчість, його сестра включила батьку пісню і він змінив свою думку.

Skofka має вищу освіту за спеціальністю товарознавство і торговельне підприємництво. У 2016 році він закінчив Рівненський інститут слов'янознавства Київського славістичного університету.

Популярність до Skofka прийшла у 2021 році, коли він разом з Олегом Псюком випустив трек "Otaman". У травні цього ж року вийшла ще одна спільна пісня артистів "Додому", яка зібрала понад 50 мільйонів переглядів на YouTube та потрапила в тренди Shazam, Spotify та iTunes.

Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka - фото №3

17 жовтня 2021 року Skofka офіційно приєднався до лейблу ENKO. Згодом він випустив пісні "Не забудем і не пробачим" та "Чути гімн", які теж почали бити рекорди на музикальних майданчиках.

Цікаво, що Skofka сам пише пісні, займається їхніми аранжуваннями та зводить треки. А іноді артист навіть продюсує кліпи.

Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka - фото №4

На рахунку Володимира є чимало нагород. У 2022 році він отримав премію "Трек року" від Megogo Music Awards, а у 2023 році став переможцем музичної премії YUNA в номінації "Пісні незламної України".

Особисте життя Володимира — тема не секретна, але й не дуже популярна. Skofka вже 10 років одружений з Марією. Про свої стосунки репер не розповідає, однак фото з коханою іноді публікує.

Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka - фото №1
Сам пише тексти пісень та збирає десятки мільйонів переглядів на YouTube: цікаві факти про репера Skofka - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали цікаві факти про Івана Клименка. Цей чоловік написав понад 300 пісень для українських артистів та придумав КилимМена.