Військові призвали Мішу Лебігу та інших відомих блогерів навідатися до ТЦК (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки в Мережі не вщухають обговорення загальної мобілізації, ведучі проєкту Центру протидії дезінформації при РНБО та Укрінформу "Про війну" публічно звернулися до інфлюенсерів з особливим проханням. Про що саме йде мова – розповідаємо нижче!

Заступник ЦПД, лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат" обговорили питання мобілізації впливових людей. У проєкті "Про війну" вони висловилися, що покращити факт охочих долучитися до Збройних сил України можуть знаменитості, чиєму прикладу слідують тисячі людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіки не закликають блогерів безпосередньо йти на фронт. Проте вони підкреслили, що відомі люди могли б пройти військово-лікарські комісії та стимулювати підписників робити те саме.

Ми не говоримо про те, щоб одразу піти на фронт і стріляти, або в "учебку", а просто сходити оновити свої дані, пройти ВЛК. І тут заходить людина, наприклад Міша Лебіга, і у нього в сторіс постійно про те, що він десь п'є, веде розгульний спосіб життя, і молоде покоління дивиться і думає: "Якщо він так відпочиває, гуляє і донатить, то і ми так можемо, чого ви нас кличете в військкомати, чого ви від нас взагалі хочете?"
Міша Лебіга і не тільки Міша, покажіть свій приклад. Підіть самі, пройдіть ВЛК, підіть в "учебку" і реально, вам це додасть класну аудиторію, і ви просто будете летіти по трафіку і по всьому, покажете приклад і зробите користь для держави,

– сказав Андрій Коваленко.

Військовий переконаний, що стосовно цього з інфлюенсерами має комунікувати держава, залучаючи до подібних проєктів. А от "Доцент" додав, що медійним особам варто не забувати про війну та "показувати молоді приклад країни", яка впевнено бореться із російськими загарбниками.

Потрібно реально розуміти, що веселитися, бухать – все це класно, і впевнений, що хлопці й дівчата, які зараз перебувають на фронті, теж не проти приїхати відсвяткувати весело Новий рік, відпочити. Все це класно, але потім, після війни, виграної війни,

– підкреслив Дмитро "Дипломат".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андрій Бєдняков розкритикував блогерів , що знімають роботу ППО. Шоумен обурився тому, що деякі блогери ледь не навмисне ігнорують заборони та розповсюджують відео, що шкодять нашій армії.