"Правоохоронці видворяють її з України": СБУ вже знайшла російську блогерку Маслову в Буковелі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не встигла Аліна Маслова похизуватися своїм українським паспортом, як СБУ вже знайшло російську блогерку та співачку, що вирішила відпочити в Буковелі . Дівчина навіть вже встигла поговорити з правоохоронцями та розповісти, як ставиться до російської агресії. Чим це закінчилося – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, відзначати Новий рік в Україні Аліні Масловой навряд чи вдасться. Адже після того, як вона похизувалася своїм відпочинком в Буковелі, приїздивши туди з терористичної росії, правоохоронці швидко віднайшли дівчину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, Служба безпеки України навіть встигла поспілкуватися з нею про те, навіщо вона приїхала до України під час повномаштабної війни, адже наразі проживає на московії. Також Маслову розпитали про ставлення до російської військової агресії та інше. До слова, навідміну від своїх соцмереж, спілкуючись зі співробітниками СБУ дівчина чітко зазначила, що засуджує російське вторгнення в Україну. "У цих питаннях політичних не розбираюся. Я не підтримую (агресію росії, – ред.), я знаю, що росія все почала. Я це не підтримую, мені дуже шкода, що так" , – зі сльозами на очах виправдовувалася Аліна Маслова.

Зараз правоохоронці видворяють її з України, тому Новий рік вже буде святкувати в росії,

– говорить журналіст Віталій Глагола.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на росії заявили, що якщо їх не пускають на Євробачення, то вони  проведуть власний музичний конкурс . Взяти в цьому участь організатори запросили членів групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР).