Поліція затримала одного з найвідоміших учасників Х-фактора: його розшукували останні 2 роки (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Учора, 7 січня, в Івано-Франківську правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який був у розшуку останні два роки. І хоча поліція не стала розкривати особу затриманого, місцеве видання запевнило, що ним є учасник талант-шоу "Х-Фактор" та "Україна має талант" Андрій Мацевко. Що про це відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

За даними правоохоронних органів, чоловіка затримали на вулиці Івасюка, що знаходиться на околицях міста Івано-Франківськ. Невідомий демонстрував дивну поведінку, що й привернуло увагу поліції. Проте коли чоловік намагався втекти – правоохоронцям довелося вжити оперативних заходів, аби затримати правопорушника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Поліція затримала одного з найвідоміших учасників Х-фактора: його розшукували останні 2 роки (ФОТО) - фото №1
Фото: facebook.com/ivanofrankivskpatrolpolice

Згодом зʼясувалося, що затриманий був у розшуку останні два роки. Як стало відомо, затриманим виявився скандальний учасник вокального шоу "Х-фактор" Андрій Мацевко. В  розшук його оголосила поліція Києва ще в липні 2021 року після того, як самопроголошеного народного артиста затримали в метро з липовим посвідченням. Про це стверджує місцеве видання "Галка".

Патрульні звернули увагу на чоловіка, який підозріло себе поводив і намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Побачивши охоронців порядку, він намагався втекти і був затриманий патрульними. При встановленні особи було з'ясовано, що 38-річний чоловік знаходиться в активному розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Київ як особа, яка переховується від органів досудового розслідування. Чоловіка запросили до Івано-Франківського районного управління поліції для з'ясування обставин справи і складання відповідних адміністративних матеріалів,

– йдеться у повідомленні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в поліції розсекретили, що буде з організатором концертів, який "кинув" зірок на 10 млн . Раніше він обдурив співачок Злату Огнєвіч, Руслану та учасників гурту СКАЙ.