"Страшна та підступна!": Корячка зізналася, що схудла через хворобу, яка може забрати її життя

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська блогерка Тетяна Коряк змогла швидко схуднути після того, як дізналася про власні проблеми зі здоровʼям. Скандальна інфлюенсерка, яка назвала воїнів ЗСУ "гарматним мʼясом" , зізналася, що саме хвороба змотивувала її серйозно поставитися до питань свого зовнішнього вигляду та стану здоровʼя. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Колишня тренерка та чемпіонка України з фітнес-бікіні стала відомою в Instagram завдяки тому, що мотивувала інших дівчат займатися спортом та тримати тіло в тонусі. Проте через стрес Корячка набрала зайву вагу і перестала вкрай сильно перейматися питаннями своєї фігури.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Страшна та підступна!": Корячка зізналася, що схудла через хворобу, яка може забрати її життя - фото №1
Фото: instagram.com/korya4ka

І все ж моторошний діагноз змінив ставлення блогерки до власного тіла. Тетяна дізналася що у неї є порушення толерантністю до глюкози, тобто предіабет. Тому знаменитість не стала зволікати, адже знає, які жахливі наслідки можуть бути через захворюваність на цукровий діабет.

Я почала худнути, коли дізналася, що у мене рівень цукру 9. Моя бабуся померла від цукрового діабету. Мій тато втратив зір через діабет. Це страшна та підступна хвороба! Я поставила собі питання: "Чому я хочу схуднути?" і відповіла: "Я не хочу померти!"

– зізналася Тетяна Коряк.

"Страшна та підступна!": Корячка зізналася, що схудла через хворобу, яка може забрати її життя - фото №2
Фото: instagram.com/korya4ka
"Страшна та підступна!": Корячка зізналася, що схудла через хворобу, яка може забрати її життя - фото №3
Фото: instagram.com/korya4ka
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше учасник "МастерШеф" Ілля Харламов здивував своїм схудненням . Чоловіку вдалося скинути аж 100 кг!