З життя пішов відомий український футболіст: що стало причиною смерті 42-річного Богдана Шершуна

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У віці 42 років помер відомий український футболіст Богдан Шершун. Молодий ексзахисник збірної України, як виявилося, важко хворів. Що саме відбувалося зі спортсменом в його останні роки життя – усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Ще 8 січня стало відомо про смерть Богдана Шершуна. Сумну новину  повідомив  головний редактор проєкту "Профутбол Digital" Володимир Зверов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
З життя пішов відомий український футболіст: що стало причиною смерті 42-річного Богдана Шершуна - фото №1
Фото: instagram.com/cyganyk/

Трохи згодом про обставини хвороби та смерті українського футболіста розповів ексфутболіст московського ЦСКА Роланд Гусєв. У коментарі російському порталу Sport24 , колега Богдана Шершуна розповів, що той страждав на онкологічне захворювання. Тривалий час спортсмен лікувався за кордоном, проте пухлина мозку все ж таки забрала його життя.

Богдан — моя близька людина, друг, із яким ми завжди дивилися один одному в очі. У Богдана була пухлина мозку, він був у Бельгії. Він боровся, лікувався. 42 роки, красень, блакитні очі… Пішов — і все,

– розповів Гусєв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше у Мережі нібито з'явилися обставини смерті поета Максима Кривцова. Однак згодом зʼясувалося, що це була лише "шахрайська маніпуляція" .