АРМА знайшло докази прямої причетності Соні Морозюк до найгучнішого корупційного скандалу цього року

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хоча сама Соня Морозюк намагалася відбілити свою репутацію , впевнено запевняючи, що "не цікавилася" походженням грошей свого нареченого, слідство доводить зовсім інше. Поки медійна художниця виправдовувалася, що жодним чином не дотична до корупційного скандалу, стало відомо, що вона є власницею двох квартир, які можуть бути придбані за гроші, вкрадені у держави. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) знайшло майно львівського бізнесмена та осіб, пов’язаних з його протиправною діяльністю. Варто зазначити, що раніше Соня була повʼязана з Ігорем Гринкевичем лише тим, що мала статус його майбутньої невістки. Проте зараз у справі щодо корупційних махінацій засвітилося і її імʼя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На офіційному сайті  АРМА зʼявилися звіти щодо того, скільки нерухомостей є у власності родини Гришкевичів та їх близького оточення. За даними агенції, нараховано було щонайменше 17 квартир, дві з яких належать Соні Морозюк. Все це майно станом на зараз заарештоване.

Агентство виявило та розшукало наступні українські активи фігурантів: житлова нерухомість – 17 (зокрема, 3 квартири у власності дружини Ігоря Гринкевича Світлани; 1 львівська квартира у власності Ярини Гринкевич; 1 львівська квартира у власності Мар’яна Шведа та 2 квартири у власності Софії Морозюк),

– йдеться у звіті.

АРМА знайшло докази прямої причетності Соні Морозюк до найгучнішого корупційного скандалу цього року - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український журналіст  дав оцінку прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці.