Стала відома доля співака Андрія Мацевка, якого затримала поліція у Івано-Франківську

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Андрія Мацевка затримали на Західній Україні у січні цього року. До цього правоохоронні органи розшукували чоловіка останні 2 роки. Яка доля співака після затримання - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Один з найвідоміших учасників телешоу “Х-фактор” Андрій Мацевко був затриманий поліцією Івано-Франківська 7 січня 2024 року. Як дізналися журналісти видання ZAXID.NET, його допитали та підпустили. І це попри те, що 2,5 роки тому його оголосили в розшук і відтоді правоохоронці не могли вийти з ним на зв’язок.

Що кажуть в поліції

За інформацією речниці патрульної поліції Івано-Франківської області Христина Мриглід, після затримання Мацевка доправили у райвідділ поліції та передали поліцейським для з’ясування всіх обставин. Там його допитали та відпустили. Водночас не уточнюється, як арештант пояснив свої хованки від поліції весь цей час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оперативники карного розшуку відібрали у нього пояснення, матеріали скерували київським колегам, які проводять подальше досудове розслідування. Київські поліцейські з ним зв’язалися в присутності наших поліцейських. Його відпустили,

- повідомив речник поліції Івано-Франківської області Андрій Яцків.

Нагадаємо, що до затримання Андрій Мацевко перебував у розшуку поліції міста Київ як особа, яка переховується від органів досудового розслідування у справі про підробку документів. Що цікаво, станом на 15 січня 2024 року дані про Андрія Мацевка у базі розшуку МВС відсутні.

Крім того, у квітні 2021 року співака затримали в українській столиці, коли він намагався пред’явити в метро підроблене пенсійне посвідчення. А до цього, у 2015 році, артиста звинуватили у педофілії: активісти “Анти Педофілія Луцьк” запевняли, що Мацевко приїхав до їхнього міста, щоб зайнятися інтимом з неповнолітнім хлопчиком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Євгенія Емеральд розкритикувала ексчоловіка. За що цього разу - розповідаємо у цій статті .

Фото: fakty.com.ua