Екснаречений Соні Морозюк оголошений в розшук: Роман Гринкевич раптово зник із радарів правоохоронців

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як Соня Морозюк публічно кинула свого нареченого Романа Гринкевича, а його тато опинився у СІЗО, син скандального бізнесмена несподівано зник. Скоївши шахрайство та створивши злочинну організацію у справі про збитки через неякісні закупівлі для Міноборони, Гринкевич молодший завдав спроби втекти від ДБР. Що наразі відомо – розповідаємо на HOCHU.ua!

Роман Грикевич є прямим фігурантом величезного корупційного скандалу, яким зараз активно займаються правоохоронці. У середу, 17 січня, ДБР оголосило підозри Ігорю Гринкевичу, його сину Роману та ще трьом керівникам підконтрольних їм компаній, за розкрадання 1 млрд грн в держави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що їх було затримано. Але, вже 18 січня Державне бюро розслідувань оголосило в розшук Романа Гринкевича. Про це заявила пресслужба ДБР. Правоохоронцям невідомо, де наразі перебуває син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, проте радниця з комунікацій Держбюро розслідувань Тетяна Сапьян повідомила, що офіційно кордону він не перетинав.

Вчора ми повідомляли про низку невідкладних обшуків, щоб знайти та затримати членів цього злочинного угруповання, в тому числі сина львівського бізнесмена. На жаль, мушу констатувати, що його поки не знайшли. Але підозра у шахрайстві та участі в злочинній організації йому оголошена в установленому законом порядку. Його оголошено в розшук. Офіційно – кордон він не перетинав,

 розповіла 18 січня в ефірі телемарафону радниця з комунікацій Держбюро розслідувань Тетяна Сапьян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно мережа вибухнула після новини про розрив стосунків Морозюк та Гринкевича. В коментарях під дописом художниці багато хто висміяв її швидке скасування заручин .