Крістал Гефнер розповіла піканті подробиці з життя з ексчоловіком Г'ю Гефнером

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишня обраниця очільника журналу  Playboy   Г'ю Гефнера Крістал Гефнер привідкрила завісу свого інтимного життя із зірковим чоловіком, який був старший за неї на 60 років. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що до популярного журналу  Крістал приєдналася ще у 2008 році. Тоді їй було 21. Нині ж зовсім нещодавно модель та виконавиця видала книгу "Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself". У ній селебритіс відзначилася шокуючими заявами про життя з Гефнером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, на сторінках нашумілого видання зірка описує свій перший інтим з Г'ю.  Як повідомляє селебритіс, перший секс у них з Гефнером стався на  вечірці на Гелловін. Свій сексуальний контакт Крістал називає дивним та робототехнічним. Вона пише:

Я думаю, що коли у вас стільки грошей і влади, а навколо вас стільки "так", то ви просто дотримуєтеся свого власного наративу в голові. І тоді всі інші просто погоджуються з цим.

Красуня також зізналася, що її сексуальне  життя  з Гефнером взагалі не було сексуальним. Вона додала, що її чоловік не розумів, що таке взаємне задоволення.

У цьому не було нічого сексуального. Це була Влада контроль і вплив. Це був виступ я проходила прослуховування на роль він здався менш підкованим у сексі ніж деякі підлітки, з якими я була багато років тому. Мені було зрозуміло, що Геф жодного разу за все своє життя не знайшов жодної хвилини, щоб зрозуміти, як догодити комусь.

Крістал Гефнер розповіла піканті подробиці з життя з ексчоловіком Г'ю Гефнером - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 45-річна зірка Playboy була знайдена мертвою.  Джерела в правоохоронних органах запевняють, що підозри на зловмисність не з'явилися.