Ріта Ора сходила на пишну вечірку Леонардо Ді Капріо у сексуальному total black образі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ріта Ора, яка раніше сяяла в образі від українського бренду на обкладинці глянцю, знову зачарувала своїм стильним луком. Співачку разом з чоловіком помітили дорогою на святкування дня народження відомого голлівудського холостяка. 

Своє 49-річчя Леонардо Ді Капріо відзначив з розмахом. Актор влаштував вечірку, на якій зібрав багато зіркових друзів. Серед них - Бейонсе та Jay-Z, Кейт Бекінсейл, Леді Гага, Кім Кардашян, Зої Кравіц та Ченнінг Татум, Олівія Вайлд, Сальма Гаєк.

Ріта Ора та Тайка Вайтіті також були у списку запрошених. Фотографи зазнімкували пару дорогою на захід - закохані йшли, тримаючись за руки.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На вечірку співачка вбралася у total black образ, який складався з атласної мінісукні та оксамитового пальта. Доповнювали образ чорні колготки, туфлі, сумка з короткою ручкою та безліч прикрас. Своє волосся вона уклала в зачіску з легкими хвилями, а також зробила вечірній макіяж.

А ось Тайка Вайтіті одягнув чорні широкі штани, білу футболку під синю сорочку, а також об’ємну синю куртку. І так, вам не здалося - їхні образи й справді не дуже гармоніювали між собою.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Ріта Ора вразила своїми крутими образами на Венеціанському кінофестивалі. Співачка мала розкішний вигляд!

Фото: Getty Images