45-річна зірка Playboy була знайдена мертвою: перші деталі

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна модель і акторка, зірка таких журналів, як Playboy і Maxim Масуїмі Макс була знайдена мертвою у власному будинку Зірці було всього лиш 45 років. Що про це відомо – усі деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Як  повідомляє TMZ, швидка допомога прибула на місце події після того, як поліція отримала виклик сьогодні вранці об 11:30. Джерела в правоохоронних органах запевняють, що підозри на зловмисність не з'явилися. Але, попри це планується проведення ретельного розслідування. Жодних інших подробиць наразі не повідомляється.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Масуїмі Макс почала працювати моделлю ще у 2000 році, згідно з її Linkedin. За ці роки вона з'явилася в численних виданнях, таких як Maxim, Alt Magazine, Bizarre Magazine і ряді інших. Окрім того, дівчина грала епізодичні ролі у різних фільмах.

45-річна зірка Playboy була знайдена мертвою: перші деталі - фото №1
Фото: instagram.com/masuimimax/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що дружина Оззі Осборна намагалася вкоротити собі віку . Як виявилося, британська телеведуча і підприємниця Шерон Осборн вкрай важко переживала зраду коханого чоловіка, тому вирішила покінчити життя самогубством.